Pirazzo Full Custom – Dare 2 be

PIrazzo Full Custom Ski Line

Robin Wyffels

Robin Wyffels

brand ambassador

Mijn naam is Robin Wyffels.  Als 8 jarige zag ik tijdens een ski tripje een groepje jongeren slalom trainen.  Dat was het, dat wilde ik ook doen !  Niet zo evident als “lage lander”, maar toch begon ik te timmeren aan de lange weg naar de top.  Met vallen en opstaan leerde ik ski racen.  Dat heeft zich ondertussen vertaald in nationale titels, deelnames aan jeugd olympische spelen en jeugd wereld kampioenschappen. 

Als lid van het Belgian Alpine Ski team verblijf ik vele maanden per jaar in de bergen.  Van Scandinavie, over de Alpen tot in de Dolomieten.  Soms onder een blauwe hemel, vaak in slechte weersomstandigheden.  Professionele ski kledij is voor een racer een essentieel onderdeel van ons materiaal.  Zo kwam ik in contact met Pirazzo, waar ik samen met Ben eerst een gepersonaliseerde wieler outfit heb ontworpen.  Fietsen is voor een skier de favoriete zomersport, onmisbaar als voorbereiding op de winter.  Kort daarna kregen we de unieke mogelijkheid om samen met onze fabricant een professionele ski collectie te ontwerpen en te testen.  Ik ben heel blij dat we na uitvoerige testen deze ski kledij kunnen aanbieden aan skiclubs, skischolen of iedereen die gepassioneerd met wintersport bezig is.  Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende soorten ski kledij.  De Pirazzo aanpak is helemaal anders dan de traditionele manier van werken, waar je moet vertrekken van een bestaande kledinglijn.  Wij vertrekken van een wit blad papier en maken een eigen design.  Dat wordt in een 3D model omgezet.  Logos van clubs en sponsors zitten mee in het ontwerp.  Het ontwerp wordt vervolgens geprint en via sublimatie op de kwaliteitsstoffen overgezet.  Kleine hoeveelheden zijn mogelijk en bijkomende orders, zelfs een ganse tijd later zijn ook altijd mogelijk. 

En dat alles met een superieure productkwaliteit.  Ik test alle kledij zelf uit en kan directe input geven in het ontwerp en productie proces.  Een heel leuke aanvulling naast mijn ski activiteiten !

Ontdek onze webshop

Openingsuren: ma - vr: 09:00u - 18:00u

Share This