Events

Business and Bikes events

Business and Bikes, win-win Pirazzo & klanten

Business and Bikes is een jaarlijkse fietstocht, die zowel plaatsvindt in in de provincies Antwerpen als West-Vlaanderen, met een honderdtal ondernemers, managers, politici en sportcoaches. Die deelnemers worden tijdens hun tocht volledig begeleid door de politie, acht motards, een ambulance en diverse volgwagens, kinesisten…

Business and Bikes is in de eerste plaats een netwerkevent voor bedrijven die een gezonde levensstijl willen promoten bij hun personeel. We introduceren onze klanten bij andere sportief ingestelde bedrijven tijdens een sportief event ten voordele van een goed doel. In het verleden waren dat G-sport Vlaanderen en de Belgian Homeless Cup. In 2020 is G-wielrennen aan de beurt.

Na hun sportieve prestatie nodigt Pïrazzo de deelnemers uit op een feestavond met een walking dinner en een aantal deskundige sprekers. Bovendien ontvangt elke deelnemer een geschenk.

10 Miles

Antwerps Wieler Weekend

Canal trophy

GPC

Mont Ventoux

Viersel Triatlon

SMAK-project: verbinding tussen kunst, sport en jongeren

Het Gentse Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) besliste om zijn kunstwerken dichter bij de jongeren te brengen. Het klopte aan bij Pirazzo om een reeks fietstruitjes te illustreren met schilderijen uit het museum. Die verkopen we, met de steun van het SMAK, tegen een scherpe prijs aan fietsclubs. Zo creëren hun jonge leden al rijdend aandacht voor de respectievelijke kunstenaars. Een mooie toenadering tussen de kunst- en sportwereld!

Tevreden klanten

Share This